Online foglalás

Kiemelt wellness akciók

Május 1. wellness akció

Töltse díjnyertes családbarát szállodánkban a hosszú hétvégét. Póni lovaglás és bohóc műsor kicsiknek, kerékpárbérlés a családnak.

Őszi - Tavaszi wellness kávés, sütis délutánokkal

Legkedvezőbb ajánlatunk kitűnő svédasztalos kínálattal, beltéri élményfürdővel, szaunákkal.

Húsvéti wellness ajánlat

Várjuk a családosokat apró és nagyobb gyermekekkel is. Ízlelje meg tradicionális húsvéti svédasztalos kínálatunkat.

Pünkösdi wellness hétvége

Családi hosszú hétvége a Balatonon. Ünnepi svédasztalos ételkínálattal várja konyhánk.

Wellness és nyaralás Gyenesdiáson 2018

2018 május 21. - június 17. és szeptember 2. - 16. között. 6 medencével és kényelmes szobával, ingyenes minigolffal várjuk az egész családot.

Összes wellness akció >>


Környezetvédelmi program

Szállodánk a környezetünk megóvása és egészségünk megőrzése érdekében nyújt vendégeink részére környezetbarát, energiatakarékos és egészségtudatos szolgáltatásokat.

Környezetbarát tevékenységünk egyik jeles példája a szállodánk által üzemeltetett kerékpárkölcsönzés, mely vendégeink számára lehetőséget biztosít a Balatoni táj felfedezésére és az egészséges testmozgásra.
Szállodánk a környezettudatosság jegyében ügyel a vízfogyasztásra és vegyszerfelhasználásra, ezért a fürdőszobai törölközők, a wellness törölközők és a szauna törölközők, valamint az ágynemű is csak vendégeink kérésére kerül lecserélésre a napi szobatakarítás során.

Vízgazdálkodás terén nagy hangsúlyt fektetünk díjnyertes kertünk környezetbarát fenntartására, a növényeket saját kútból, automata öntözőrendszer segítségével tápláljuk.

Az energiatakarékosság jegyében a szobákban, a közösségi terekben illetve az irodában is energiatakarékos izzók kerültek beszerelésre. Szállodánkban napkollektorok segítségével megújuló energiaforrást is használunk, valamint hővisszanyerő rendszerrel is rendelkezünk, melynek segítségével a nyári, meleg időszakban a kültéri gyermekmedence vize fűthető. Mindemellett nagy hangsúlyt fektettünk az épület szigetelésére is az energia megtakarítás érdekében, ezért gyakori szellőztetést javasolunk.

Szállodánk a hulladékgazdálkodás terén is igyekszik környezettudatosan cselekedni, ezért a szelektív hulladékgyűjtés mellett különösen nagy hangsúlyt fektetünk az irodai hulladék, pl. papír vagy elektronikai hulladék (elem) megfelelő tárolására.

Wellness szolgáltatásaink széles kínálata mellett számos intézkedést tettünk, melyek vendégeink egészségének megőrzését szolgálják. A szálloda teljes területén tilos a dohányzás, kivéve az erre kijelölt helyen. Az éttermünkben kínált ételek többsége helyi termelőktől, a gyakorlatiasság kedvéért nagyobb kiszerelésben vagy pedig fair trade rendszerben kerül beszerzésre. Helyi beszerzőknél nem kapható termékek esetében is gondosan ügyelünk arra, hogy hazai termékeket használjunk fel.

Vissza

Feliratkozás hírlevélre

...hogy ne maradjon le semmiről! Szeretne elsőként értesülni legjobb ajánlatainkról, Akcióinkról és különleges ajánlatainkról? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

Vezetéknév:
Utónév:
E-mail cím:

VENDÉGEINK MONDTÁK

Immár harmadszorra töltöttük szabadságunkat a Katalin hotelban. Kimagasló gasztronómiával rendelkezik a konyhájuk. A tisztaságra nagy hangsúlyt fektetenek. A személyzet odafigyel a vendégekre. A wellness részleg nagyon jó feltöltődést tud nyújtani. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Remélem jövőre ismét találkozunk...

Sinkáné Margittai Anikó

MÉGTÖBB VÉLEMÉNY

Ajándékutalvány

A legjobb ajándék a pihenés

Facebook - Wellness Hotel Katalin****

© 2015 - Wellness Hotel Katalin**** - All Rights Reserved. Minden Jog Fenntartva