Online foglalás

Kiemelt wellness akciók

All Inclusive Szilveszter

Stand-up - Lorán Barnabás (Trabarna), kitűnő gasztronómia, zenél: Horizont Tánczenekar, tűzijáték, mulatozás

Békés családi Karácsony

Stand-up: Lorán Barnabás, Mutyi bohóc a játszószobában. Érkezési nap: legkésőbb 12.24.

Őrült téli akció déli levesbüfével

Svédasztalos félpanzióval + délben levesbüfé,
Játszószoba játszólabirintussal.

Két ünnep között

1 × 30 perc infrakabin használat
Játszószoba játszólabirintussal

Összes wellness akció >>


Impresszum - nyilatkozatok

Cégnév: Haus Kati 97' Bt.

Cím: 8315 Gyenesdiás, Szent István utca 5

Adószám: 27688483-2-20

Tel: +36 83 311 324

Design, struktúra: Wellness Hotel Katalin tervezésében

A foglalási rendszert biztosítja: Media Rooster Kft. - Foglalási rendszer

A weboldalt programozta: Global Spider Kft

Jogi nyilatkozat

A hotelkatalin.hu weboldalán elérhető szolgáltatások használatával a felhasználó elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

A hotelkatalin.hu weboldalai, azok tartalma, illetve bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a hotelkatalin.hu tulajdonosa jogosult. A hotelkatalin.hu tartalma egészének vagy részeinek bármilyen formában történő felhasználása - különösen reprodukálása, átruházása, terjesztése, átdolgozása vagy tárolása - a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos. A hotelkatalin.hu tulajdonosa hozzájárul az oldalak tartalmának vagy kivonatainak a saját, személyes használat körében a felhasználó számítógépén történő tárolásához, illetve kinyomtatásához.

A hotelkatalin.hu weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a weboldalon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a hotelkatalin.hu tulajdonosa nem vállal felelősséget. A hotelkatalin.hu weboldalon elérhető szolgáltatások igénybevétele kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.

A hotelkatalin.hu fenntartja a jogot a weboldal tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő módosítására, átdolgozására vagy kiegészítésére, illetve hogy a weboldal egészének vagy egyes részeinek elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. A hotelkatalin.hu nem garantálja, hogy a weboldalhoz vagy egyes részeihez való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért való felelősséget a hotelkatalin.hu kizárja.

A hotelkatalin.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a hotelkatalin.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak, illetve a hotellel kapcsolatos információkat szolgáltatnak.
Amennyiben a hatályos jogszabályok szerint a jogi nyilatkozat bármely feltétele érvénytelennek minősülne, az nem érinti a többi feltétel érvényességét.

A hotelkatalin.hu tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-89025/2015.

Adatvédelmi nyilatkozat PDF>>

Vissza

Feliratkozás hírlevélre

...hogy ne maradjon le semmiről! Szeretne elsőként értesülni legjobb ajánlatainkról, Akcióinkról és különleges ajánlatainkról? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

Vezetéknév:
Utónév:
E-mail cím:

VENDÉGEINK MONDTÁK

Az elmúlt években a családommal már számos wellness hotelt kipróbáltunk Magyarországon, de a tavaly karácsonykor Önöknél tapasztalt magas színvonallal még nem találkoztunk korábban máshol...

Dr. Siklós Kata

MÉGTÖBB VÉLEMÉNY

Ajándékutalvány

A legjobb ajándék a pihenés

Facebook - Wellness Hotel Katalin****

© 2015 - Wellness Hotel Katalin**** - All Rights Reserved. Minden Jog Fenntartva