Online foglalás

Kiemelt wellness akciók

Tavaszi varázs

Délutánonként kávé vagy tea, friss süteménnyel
Játszószoba játszólabirintussal.

Húsvéti wellness ajánlat

Húsvéti programok kicsiknek és nagyoknak!
Bohóc, tojáskeresés, Póni lovaglás

Romantikus napok pezsgőfürdős szobában

Balatoni panorámával, masszázzsal és `Szerelmi bájitallal`

Összes wellness akció >>


Impresszum - nyilatkozatok

Cégnév: Haus Kati 97' Bt.

Cím: 8315 Gyenesdiás, Szent István utca 5

Adószám: 27688483-2-20

Tel: +36 83 311 324

Design, struktúra: Wellness Hotel Katalin tervezésében

A foglalási rendszert biztosítja: Media Rooster Kft. - Foglalási rendszer

A weboldalt programozta: Global Spider Kft

Jogi nyilatkozat

A hotelkatalin.hu weboldalán elérhető szolgáltatások használatával a felhasználó elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

A hotelkatalin.hu weboldalai, azok tartalma, illetve bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a hotelkatalin.hu tulajdonosa jogosult. A hotelkatalin.hu tartalma egészének vagy részeinek bármilyen formában történő felhasználása - különösen reprodukálása, átruházása, terjesztése, átdolgozása vagy tárolása - a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos. A hotelkatalin.hu tulajdonosa hozzájárul az oldalak tartalmának vagy kivonatainak a saját, személyes használat körében a felhasználó számítógépén történő tárolásához, illetve kinyomtatásához.

A hotelkatalin.hu weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a weboldalon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a hotelkatalin.hu tulajdonosa nem vállal felelősséget. A hotelkatalin.hu weboldalon elérhető szolgáltatások igénybevétele kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.

A hotelkatalin.hu fenntartja a jogot a weboldal tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő módosítására, átdolgozására vagy kiegészítésére, illetve hogy a weboldal egészének vagy egyes részeinek elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. A hotelkatalin.hu nem garantálja, hogy a weboldalhoz vagy egyes részeihez való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért való felelősséget a hotelkatalin.hu kizárja.

A hotelkatalin.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a hotelkatalin.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak, illetve a hotellel kapcsolatos információkat szolgáltatnak.
Amennyiben a hatályos jogszabályok szerint a jogi nyilatkozat bármely feltétele érvénytelennek minősülne, az nem érinti a többi feltétel érvényességét.

A hotelkatalin.hu tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-89025/2015.

Adatvédelmi nyilatkozat PDF>>

Vissza

Oszd meg barátaiddal!     

Feliratkozás hírlevélre

...hogy ne maradjon le semmiről! Szeretne elsőként értesülni legjobb ajánlatainkról, Akcióinkról és különleges ajánlatainkról? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

Vezetéknév:
Utónév:
E-mail cím:

VENDÉGEINK MONDTÁK

Az elmúlt években a családommal már számos wellness hotelt kipróbáltunk Magyarországon, de a tavaly karácsonykor Önöknél tapasztalt magas színvonallal még nem találkoztunk korábban máshol...

Dr. Siklós Kata

MÉGTÖBB VÉLEMÉNY

Ajándékutalvány

A legjobb ajándék a pihenés


© 2015 - Wellness Hotel Katalin**** - All Rights Reserved. Minden Jog Fenntartva