Online foglalás

Kiemelt wellness akciók

Pünkösdi wellness hétvége

Családi hosszú hétvége a Balatonon. Ünnepi svédasztalos ételkínálattal várja konyhánk.

Őszi - Tavaszi wellness kávés, sütis délutánokkal

Legkedvezőbb ajánlatunk kitűnő svédasztalos kínálattal, beltéri élményfürdővel, szaunákkal.

Wellness és nyaralás Gyenesdiáson

2018 május 21. - június 17. és szeptember 2. - 16. között. 6 medencével és kényelmes szobával, ingyenes minigolffal várjuk az egész családot.

Balatoni wellness vakáció

Gyermekbarát programokkal. A díjnyertes családbarát strandtól kb. 5 perc sétára.

Május 1. wellness akció

Töltse díjnyertes családbarát szállodánkban a hosszú hétvégét. Póni lovaglás és bohóc műsor kicsiknek, kerékpárbérlés a családnak.

Összes wellness akció >>


Foglalási és lemondási feltételek, ÁSZF

A Wellness Hotel Katalin****superior & Apartmanház** szálláshely foglalási és lemondási feltételei
Általános szerződési feltétek

A foglalás és ajánlatkérés formája

A Wellness Hotel Katalin****superior & Apartmanház** (továbbiakban Wellness Hotel Katalin) szálláshely foglalást kizárólag

 • e-mailben, az info [kukac] hotelkatalin pont hu címen keresztül
 • saját online foglalási rendszer útján: www.hotelkatalin.hu vagy www.foglalasirendszer.hu fogad el.
 • Egyéb közvetítő csatornán keresztül történő foglalás esetén is e hivatalos szabályzatunk érvényes, mely kiegészülhet a közvetítő további feltételeivel és szabályaival. Kérjük vendégeinket, hogy ha nem a szállodánál foglalnak a fenti lehetőségeken keresztül, akkor győződjenek meg a közvetítő hitelességéről, mert a hotel nem vállal felelősséget a saját foglalási csatornáin kívül. Legkedvezőbb publikus áraink is a saját foglalási csatornáinkon keresztül érhetőek el.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a Wellness Hotel Katalin

 • hagyományos ajánlatkérési űrlapot üzemeltet, amely megtalálható a honlapunkon (www.hotelkatalin.hu), a felső menü jobb szélső „Ajánlatkérés” menüpontja alatt
 • online árkalkulátor és foglalási lehetőséget kínál a honlapunk középső nagy fényképe alatt (www.hotelkatalin.hu) Online foglalás megnevezéssel, melyet a www.foglalasirendszer.hu szolgáltat.

A vendégek adatainak megadása ajánlatkérés / foglalás során

Kérjük a foglalni vagy ajánlatot kérni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és e-mail) helyes megadására! A Wellness Hotel Katalin jogosult az ajánlattételhez, vagy foglalás rögzítéshez, hogy bekérje a vendégektől a szállást foglalni kívánó összes személy adatát (név, születési hely és idő, személyi igazolvány szám vagy útlevél szám, esetlegesen indok nélkül egészségügyi állapotra vonatkozó adatokat)

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég az ajánlatkérésben vagy foglalásban nem adja meg az összes kért adatot, vagy az előzetesen az ajánlatkérésnél, foglalásnál megadott személyek adatai nem egyeznek meg a szállodába bejelentkezni kívánó személy(ek) adataival, vagy a megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a Wellness Hotel Katalin fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.

Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket az „Üzenet” rovatba írják be. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) születési dátumát írják be a „Gyermekek születési ideje” rovatba.

Az e-mailben (info [ a ]hotelkatalin pont hu) történő ajánlatkérés vagy foglalás esetén is kérjük az online foglalási rendszerben kért adatokat megadni, kivéve ha ez már korábban írásban megtörtént.

Telefonon keresztül csak tájékoztatást tudunk adni [nem minősül ajánlatnak], az ajánlatot e-mailben az adatok felvétele után rövid időn belül elküldjük a hívó félnek [ajánlatnak minősül], aki az e-mailre válaszolva elfogadhatja az ajánlatot és kizárólag írásban a válasz e-mailben kérheti a foglalását.

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat>>

A Wellness Hotel Katalin által küldött ajánlatok érvényessége

A szálloda foglalási rendszere nem teszi lehetővé, hogy a küldött ajánlatainknak érvényességi időt állítsunk be, ezért ajánlataink akár egészen rövid idő alatt (<1 perc) is érvényüket veszthetik.
Amikor a vendég írásban kéri a foglalás rögzítését a Wellness Hotel Katalin által küldött ajánlatkérésre, akkor az értékesítés ellenőrzi, hogy a rendszerünk még tudja-e biztosítani a korábbi ajánlatot, ha igen, akkor megteszi a foglalás rögzítésének következő lépését munkatársunk.

Amennyiben a küldött ajánlat már nem érvényes, abban az esetben kollégánk tájékoztatja a vendéget, hogy milyen további lehetőségeket tud kínálni. Az ajánlatok érvényességének lejártáról a Wellness Hotel Katalin nem köteles előre tájékoztatni a vendéget, valamint ezt a rendszere nem is teszi lehetővé számára.
A Wellness Hotel Katalin indok nélkül is megtagadhatja egy vendégtől érkezett foglalási szándék rögzítését.

A foglalások rögzítéséről minden esetben részletes e-mailt küld a szálloda.
A vendégek és a szálloda érdekében a foglalásokat minden esetben ellenőrzi egy értékesítő munkatárs és csakis az ő e-mailes jóváhagyása után válik érvényessé a foglalás.

Ajánlatkérés, vagy foglalás mellőzése
A Wellness Hotel Katalin indok nélkül is megtagadhatja, hogy ajánlatot adjon, vagy foglalást rögzítsen. A szállodának nem áll módjában minden ajánlatkérést elfogadni. A szálloda jogosult indokolás nélkül mellőzni az ajánlatkérést.

A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket, fizetési feltételeket, házirendünket megismerte, és azokat elfogadja, valamint anyagi felelősséget vállal az igénybevett szolgáltatások után és az esetleges károkozás után is!

Elhelyezés és szállásdíj kalkuláció

Kiadható szobák: szállodánk egyes időszakokban (pl. nyáron, ünnepek idején, esetlegesen az év bármely napjain is) naptól-napig értékesít minden szobát, ezért ajánlatainkat, a rendelkezésre álló szobák szerint adja meg, figyelembe véve, hogy egy adott szobából mikor távozik az előző vendég és mikor érkezik a következő.

 • Egyágyas szoba

A Wellness Hotel Katalin egyágyas szobával nem rendelkezik, a vendégek számára egyágyas elhelyezést a hotel kétágyas szobáiban tudja biztosítani. Az egyágyas elhelyezés díja megegyezik a kétfős elhelyezés díjával, kedvezményt nem tudunk kínálni.

 • Pezsgőkádas és pezsgőfürdős szobák

Exclusive franciaágyas pezsgőkádas, illetve az Exclusive franciaágyas pezsgőfürdős balatoni panorámával rendelkező szobákat kizárólag 2 fő (felnőtt) részére értékesítjük, gyermekkel/gyermekekkel nem foglalható.

 • Szobakínálatunk – férőhely és csomagár

Az "Akciók" menüpont alatt található csomagajánlatok minden esetben az "Wellness Hotel | Szoba listaárak" menüpont alatti, férőhelyben megadott számú személyek számának figyelembevételével érvényesek.

Ez azt jelenti, hogy a szállástípusokat a férőhelyszámban megadottaknál – felnőtt és gyermek együttesen - kevesebb fő foglalásakor is a szobatípushoz tartozó meghatározott minimum létszámon számolt díj ellenében lehet igénybe venni akciós csomagajánlattal. A minimum létszámok a következőképp alakulnak:

 • Egy légterű franciaágyas szoba: 2 teljes felnőtt ár
 • Háromágyas szoba: 2 teljes felnőtt ár + 1 kedvezményes (40-50 %) gyermek ár (akciótól függően 3 vagy 6 éves kortól)
 • Két légterű családi szoba: 2 teljes felnőtt ár + 2 kedvezményes (40-50 %) gyermek ár (akciótól függően 3 vagy 6 éves kortól)

A teljes áru és a gyermekek utáni kedvezményes csomagajánlatok száma (családi foglalások) szintén a férőhelyszámhoz igazodik, annál kevesebb nem lehet. A 3 vagy egyes akcióknál 6 éves kor alatti gyermek nem számítható be a férőhelynél szereplő gyerekszámba.
Amennyiben a férőhelyszámnál többen jelentkeznek egy szállástípusba a plusz csomagár a vendég életkora alapján alakul.
A Wellness Hotel Katalin minden szobatípus esetén meghatározza, hogy maximum hány főig (felnőtt és gyermek) adható ki egy szoba. Egyágyas elhelyezést csomagajánlat keretében nem tudunk biztosítani
A foglaláshoz tartozó szolgáltatások, pl. étkezés, masszázs, kerékpárbérlés, infrakabin, minigolf, tenisz stb. nem vonhatóak össze másik szobához tartozó foglalással. Ha az egyes szolgáltatások nem kerülnek felhasználásra, akkor sem csökkentik a fizetendő csomagárat.

A foglalófizetésről

A Wellness Hotel Katalin az év bármely időszakában foglalás esetén 30 % foglalót kér.

A balatoni panorámás pezsgőfürdős szobát egész évben foglaló fizetés mellett tudjuk biztosítani.

A foglalási rendszerünk által küldött ajánlatokban és foglalás visszaigazolásban minden esetben szerepel, hogy szükséges-e foglalót utalnia. Ha a Wellness Hotel Katalin egyedi döntése alapján az online foglalási rendszerben be nem állított időszakban is foglalót kér, akkor arról e-mailben tájékoztatja a vendéget, felülírva az automatikusan küldött visszaigazolást.
A hotel fenntartja a jogot, hogy egy vendégtől az év bármely napján 30 % foglalót kérjen, ha úgy ítéli meg.

Foglalót kizárólag készpénzben, banki átutalás illetve rózsaszínű postai csekken történő feladás útján, valamint SZÉP kártyával (utalási bizonylat csatolásával) egy tranzakcióval (egy összegben, egyfajta fizetési móddal), részletfizetés nélkül tudjuk elfogadni. A Wellness Hotel Katalin általános esetben legalább a foglalástól számított 5 munkanapot köteles megadni határidőnek a foglaló befizetésére, speciális esetben a határidő <1 munkanap is lehet.

SZÉP kártya elfogadás >>
SZÉP kártya előleg fizetési segédlet >>

Útlemondás biztosítás >> - kérjük vegye figyelembe, hogy foglalót nem áll módunkban visszaadni, ezért javasoljuk kedvező feltételekkel az útlemondás biztosítást

A foglalófizetés teljesítéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre, a foglalás kizárólag ezzel válik érvényessé! Foglaló kérése esetén a foglalás kizárólag a kért foglaló határidőig történt beérkezése esetén válik érvényessé!

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szálláshelyet és szolgáltatásait az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és elutazás napján 10 óráig kérjük elhagyni. Eltérő igény esetén kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a recepcióval.
A szálloda a lefoglalt szálláshelyet az érkezés napján 18 óráig tartja fenn, ezután jogosult annak értékesítésére.
A szálláshely elfoglalásakor bejelentőlapot kérünk kitölteni, amely a következő adatokat tartalmazza:

 • személyes adatok: (felnőtt vendégeknél név, lakcím, szül. hely és idő, útlevél vagy szem. ig. szám; gyermekeknél név, szül. hely és idő)
 • a vendég járművének rendszáma
 • érkezés és elutazás napja
 • 1 db érvényes e-mail cím
 • a foglalással létrejött anyagi felelősség, feltételek, házirendek elfogadása
 • aláírás

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a szállodában igénybevett szolgáltatások és a szállásdíj [visszaigazolt végösszeg] utáni anyagi felelősség a bejelentőlap pontos kitöltésétől és a vendég általi aláírásától függetlenül, a szálláshely elfoglalásától fenn áll.
A szálláshely elfoglalásának a vendég részére történt kulcsátadás minősül.

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz, Széchenyi Pihenőkártya, AMEX, JCB, Maestro, MasterCard és Visa bankkártya elfogadóhely.
 • Bankkártyát és SZÉP kártya alszámlát 3000 Ft felett tudunk elfogadni
 • IFA készpénzben fizetendő
 • Számlarendezéshez legfeljebb 3 tranzakciót tudunk elfogadni foglalási feltételeink szerint.
  (Minden SZÉP kártya alszámla külön tranzakciónak minősül és a bankkártya is)
 • Szobánként 1 db számlát tudunk kiállítani
 • Számlarendezés: 7:30 – 19:30. Kérjük a fizetéskor a kapott szaunalepedő kártyákat és esetleges plusz szobakártyákat átadni szíveskedjenek.
 • A különálló Apartman ház esetén az érkezéskor kérjük rendezni a szállásdíjat.
 • Számláját kérjük Forintban szíveskedjen rendezni, amennyiben Euroban szeretne fizetni, akkor a recepión megtalálható Euro vételi árfolyamon számoljuk át az összeget (max. 290 Ft/1 Euro)

A vendég fizetési kötelezettségének teljesítésére vonatkozó legkésőbbi határidő a távozás napján 10:00.
A Wellness Hotel Katalin ettől függetlenül, indok nélkül, akár érkezéskor is kérheti a vendégtől a fizetési teljesítést.
Amennyiben a vendég a legkésőbbi fizetési határidőig nem teljesíti fizetési kötelezettségét, abban az esetben a szálloda nyilvánosan közzéteheti a vendég adatait, fénykép és videó képeit.

Amennyiben a vendég a foglalásában megadott időpontnál korábban szeretné a már elfoglalt szálláshelyet elhagyni, a következő díjakat köteles fizetni:

A vendég részére történő kulcsátadás után, a foglalás rögzítésében meghatározott érkezés napja és távozás napja között bármikor történő korábbi kijelentkezéskor a vendég a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni. A fel nem használt étkezések, szolgáltatások, stb. díjai nem kerülnek levonásra.

A kijelentkezéskor a szobakulcsot kérjük leadni, valamint az érkezéskor szobában átvett textíliákat kérjük a szobában hagyni. Kijelentkezéskor kérjük a teljes szállásdíjat és az igénybevett szolgáltatásokat rendezni, kivéve az apartmanház esetén ahol a szállásdíjat az érkezéskor kérjük rendezni, szíveskedjenek.

Kedvezmények

A vendég által igénybe vehető kedvezmények általános esetben nem halmozhatóak, kivételes esetben van lehetőség egy foglalásnál több - a vendéget megillető - kedvezményegyüttes érvényesítésére. Az együttesen érvényesíthető kedvezmények körét a honlapunkon lehet megtalálni. Amennyiben a vendég szállásfoglalásnál több kedvezményre jogosult, az a kedvezmény illeti meg, amely számára a legkedvezőbb. Kérjük vendégeinket, hogy foglalásukkor jelezzék az igényelni kívánt kedvezményt.

Gyermekkedvezmények

Szállodánk által kínált gyermekkedvezmények és gyermek árak korhatárai úgy értendőek, hogy a gyermek korát, a foglalás szerinti távozási naphoz képest állapítjuk meg.
A kedvezményes korhatárok úgy értendőek, hogy pl. 3 éves korig azt jelenti, hogy a fenti kor megállapítás szerint még nem tölti be a 3. születésnapját a gyermek. A 3-12 éves kor között pedig úgy értendő, hogy a gyermek a 3. születésnapját már betöltötte, de a 12. születésnapját még nem. Stb.

Törzsvendégkedvezmény

Törzsvendégkedvezményt kizárólag a honlapunkon (www.hotelkatalin.hu | www.foglalasirendszer.hu) foglalt egyéni vendégek vehetnek igénybe. Közvetítők által érkezett vendégek foglalásuk összegét és az ittartózkodásuk alatti fogyasztásukat nem számolhatják bele a törzsvendégfogyasztás alapjába. Különböző neveken érkezett foglalások nem vonhatóak össze a törzsvendégprogram keretében. A törzsvendégkedvezmény további kedvezménnyel - kivéve gyermekkedvezmény - nem vonható össze.
Törzsvendég program részletesen>>

Foglalás módosítása

Szállodánk által visszaigazolt foglalások módosítására nincs lehetőség, ha a vendég módosítani kíván a visszaigazolt foglaláson, akkor először le kell mondania a szobát, melyre a lemondási feltételeink vonatkoznak, majd egy új ajánlatot kérnie és az új ajánlatot elfogadnia.
Ajánlataink tartalmán sem tudunk változtatni, a visszaigazolt szolgáltatások nem cserélhetőek el, azok esetleges fel nem használása nem csökkenti a végösszeget. A szolgáltatások nem átruházhatóak, szobánként értendőek és használhatóak fel.
Kérjük, szíveskedjenek az extra szolgáltatásokra legkésőbb a bejelentkezéskor – vagy akár 72 órával érkezés előtt - időpontot foglalni, pl. masszázsra, kozmetikai kezelésre, stb.

Lemondási feltételek

Minden foglalásunk visszaigazolásában megtalálható, hogy szükséges-e foglalót fizetnie az adott foglalásra. Erről már az ajánlatkérésnél is tájékoztatjuk vendégeinket.
Ajándékutalvánnyal történő foglalásokra a foglaló fizetésével garantált lemondási feltételek érvényesek, az ajándékutalvány teljes összegét foglalóként kezeljük. Ajándékutalvánnyal történő foglalás esetén a szoba az érkezés előtt 14 napon belül nem mondható le és nem is módosítható.

 • Foglaló fizetésével garantált foglalás esetén:

A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek.
Foglalót NEM áll módunkban visszaadni.
Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 14 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondott foglalás időpontját követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál.
Ha az új foglalás ismételten olyan időszakra történik, amikor foglalót kér a szálloda, akkor újból kérni fogja a 30 % foglalót a foglalásra és a végösszegből a helyszínen beszámítja a korábbi foglalóját és az új foglalóját is. A vendég az általa befizetett foglalót tehát nem veszti el!
Példa: szilveszteri (főszezoni) 200 000 Ft értékű 3 éjszakás foglalás esetén a foglaló 60 000 Ft. Legalább az érkezés előtt 14 nappal történő lemondás esetén a 60 000 Ft foglalót egy következő (1 éven belüli) 200 000 Ft értékű nyári foglalásba tudjuk beszámítani.
Ezért kérjük a vendégeinket, hogy az esetleges következő foglalásuknál ennek az összegnek a felhasználását jelezni szíveskedjenek.

Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőző 14 napon belül mondja le a foglalását, a foglalót csak abban az esetben használhatja fel az előzőekben leírt módon amennyiben a lemondott szobát a szálloda az adott időszakra értékesíteni tudja. Egyéb esetben a foglaló a Wellness Hotel Katalint illeti.

A Wellness Hotel Katalin semmilyen esetben NEM jogosult a foglalón felül egyéb lemondási díj (mint például a szállásdíj bizonyos százaléka vagy a teljes összege) megfizetésére kötelezni a vendéget.

Útlemondás biztosítás >> - Kérjük, vegye figyelembe, hogy foglalót nem áll módunkban visszaadni, ezért javasoljuk kedvező feltételekkel az útlemondás biztosítást

Csoportos, több szobára vonatkozó feltételek

A szálloda minden foglalásra ugyanezen feltételeit érvényesíti, mely a szálloda által nyújtott minden fajta szolgáltatásra is egyaránt vonatkozik.

2 vagy több szoba együttes foglalása esetén a Wellness Hotel Katalin 30 % foglalót kér automatikusan, időszaktól függetlenül, valamint kéri az összes vendég adatainak megadását (név, születési hely és idő, lakcím)

Közvetítők által értékesített foglalásokra vonatkozó feltételek

A Wellness Hotel Katalin szálláshelyeit értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok és utazási irodák) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek. Más értékesítési csatornákon található és a szálloda saját honlapján (www.hotelkatalin.hu) található adatok különbözősége esetén minden esetben a szálloda saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért a szálloda semmilyen felelősséget nem vállal.

Egyéb rendelkezések

A Wellness Hotel Katalin fenntartja a jogot, hogy indok nélkül is változtathat a visszaigazolt foglalás tartalmán. A programváltozás jogát fenntartjuk.

A Wellness Hotel Katalin közös használatú terei (pl. külső és belső fürdő, szaunák, fitneszterem, játszószoba, lounge, étterem, bár, udvar, parkoló) a szabad kapacitás és férőhelyek szerint használhatóak. A szállóvendégek részére e tereinkben kizárólagos használatot nem biztosítunk. Amennyiben egy vendégünk szabad kapacitás hiányában nem tudja igénybe venni valamely terünket (pl. 50 percig úszásoktatás zajlik egy medencében, vagy az étterem nem rendelkezik szabad asztallal, stb.), abban az esetben kérjük, vegye igénybe bármely másik szabad kapacitással rendelkező helyiség szolgáltatását. A wellness hotel bőséges alternatív szolgáltatáskínálattal áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda fenntartja a jogot, hogy az egyes helyiségekben programot szervezzen és akár rövidebb időre (<1 nap) lezárja azt. A szálloda nem köteles előre meghirdetni e korlátozásait és kártérítési felelősség sem terheli.

A Wellness Hotel Katalin fenntartja a jogot, hogy az év bármely napján, előzetes értesítés nélkül is karbantartási, javítási munkálatokat végezzen az épületben. A szálloda lehetőség szerint mielőbb elvégzi e feladatait, melyek zajhatással is járhatnak. Az esetleges kellemetlen hatások miatt a szállodát nem terheli kártérítési kötelezettség vendégei felé.

A Wellness Hotel Katalin jogosult a szállásszolgáltatásra vonatkozó szerződést azonnali hatállyal felmondani, vagy a szolgáltatás nyújtását megtagadni, ha:

 • a vendég nem rendeltetésszerűen használja a rendelkezésére bocsátott szobát, illetve a szolgáltató által biztosított szolgáltatásokat és/vagy az azok biztosítására szolgáló helyiségeket nem rendeltetésszerűen használja,
 • a vendég a szálloda házrendjét megzavarja, és a zavaró magatartást felszólítás ellenére sem hagyja abba,
 • a vendég nem tartja be a szálloda biztonsági szabályzatát - pl.: tiltott helyen dohányzik és azt a felszólítás ellenére sem hagyja abba,
 • a vendég a szálloda alkalmazottaival, vagy vendégeivel kifogásolható módon, durván viselkedik, alkohol, vagy kábítószer befolyása alatt áll, fenyegető, sértő, vagy más elfogadhatatlan magatartást tanúsít,
 • a vendég fertőző, vagy olyan betegségben szenved, amely zavarja a többi vendég nyugalmát. Inkontinens, valamint önmagát ellátni nem képes vendég szintén nem veheti igénybe a szálloda szolgáltatásait.
 • a szerződő fél vagy a vendég a Wellness Hotel Katalin által igényelt fizetési kötelezettségét a szolgáltató által meghatározott időpontig nem teljesíti.

Fontosabb házirend szabályok

 • A szálloda épületében a játszószoba kivételével tilos rollerezni, kismotorozni, kerékpározni, futóbiciklizni stb.
 • Babakocsi: a beltéri wellnessbe nem vihető be, vannak utazóágyak (2 db) kihelyezve
 • Csúszásveszély: Azon helyiségeink, ahol a legkisebb mennyiségű, vagy fröccsenő víz előfordulási esélye is felmerül, fokozottan csúszásveszélyesek. A szálloda nem köteles erre figyelmeztető táblát kihelyezni, a vendégek saját felelőssége, hogy ügyeljenek testi épségükre.
 • Dohányzás: Szállodánk nemdohányzó, dohányzásra kijelölt hely: bejárattól min. 5 m távolságra. A kijelölt helyen kívül dohányzó vendég 30000 Ft/alkalom díjat köteles téríteni
 • Étterem: A svédasztalos kínálat kizárólag az étteremben fogyasztható. Alkalomhoz illő ruhaviselet kötelező. Fürdőköntösben, fürdőruhában éttermünkben nem tartózkodhatnak.
 • Fitneszterem: 14 év feletti vendégeink részére.
 • Háziállat: Sajnos házi kedvenceket nem fogadunk.
 • Játszólabirintust és trambulint 120 cm alatti gyermekek tudják igénybe venni, kérjük a szülőket ne másszanak bele. Megértésüket köszönjük!
 • Ne zavarjanak tábla: A szálloda fenntartja a jogot, hogy ha úgy ítéli meg, akár indok nélkül is a Ne zavarjanak tábla szoba ajtóra történő külső kihelyezése ellenére is kinyissa a vendég szobájának ajtaját.
 • Parkolás: A szálloda területén belül, közvetlen az autós kapubejárat mellett található. Nyitott és kamerával megfigyelt. Szállóvendégeink részére ingyenes. Vendégeink részére nyitott kerékpártárolóval is rendelkezünk. Parkolási rend és a Kresz szabályai érvényesek.
 • Szaunák: 12 év feletti vendégeink részére
 • Vendégek fogadása: bejelentése előre kötelezően a Recepción. Szolgáltatásainkat nem kínáljuk külső Vendégeknek (térítés ellenében sem)
 • A vendég adatainak kezelése: Alapvetően a szálloda nem adja ki harmadik félnek a vendégek adatait, azonban ha a saját belső szabályzatunk alapján úgy ítéli meg, akár indok nélkül is kiadhatja azokat. A visszaélés elkerülése érdekében e szabályzatunk nagyon szigorú és semmilyen külső, harmadik személynek nem adjuk ki.
 • Vendégeink elfogadják szállodánk környezetvédelmi programját.

A vendég kötelezettségei:

 • a vendég köteles a szerződésben megrendelt szolgáltatások ellenértékét legkésőbb a szerződésben meghatározott módon és időpontig a szolgáltató részére kiegyenlíteni.
 • a vendég köteles gondoskodni arról, hogy a felügyelete alá tartozó kiskorúak folyamatosan felnőtt felügyelete alatt tartózkodjanak a szolgáltató szállodájában.
 • a vendég köteles az őt ért kárt haladéktalanul jelenteni a szálloda recepcióján és minden szükséges adatot szálloda rendelkezésére bocsátani, amely ahhoz szükséges, hogy a káreset körülményei tisztázhatóak lehessenek, illetve amelyek egy esetleges szabálysértési, vagy büntető eljáráshoz szükségesek.
 • a vendég saját ételt-italt a szállodának vendéglátó egységeibe, közös használatú tereibe nem hozhat be.

A vendég kártérítési felelőssége:

 • a vendég köteles mindazon károkért helytállni, melyeket a Wellness Hotel Katalin, vagy harmadik személy elszenved a vendég, vagy kísérője, vagy e személyek bármelyikének felügyelete alá tartozó személyek okoznak.
 • a vendég kártérítési kötelezettsége akkor is fennáll, ha a károsult kárának megtérítését közvetlenül a Wellness Hotel Katalintól jogosult követelni.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Keszthelyi Városi Bíróság vagy a Zala Megyei Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

A honlapon megtalálható foglalási és lemondási feltételek és a recepción megtalálható írott foglalási és lemondási feltételek különbözősége esetén minden esetben a recepción megtalálható feltételek érvényesek. Vitás esetben a vendég részére ingyenesen biztosítunk másolatot.

Vissza

Feliratkozás hírlevélre

...hogy ne maradjon le semmiről! Szeretne elsőként értesülni legjobb ajánlatainkról, Akcióinkról és különleges ajánlatainkról? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

Vezetéknév:
Utónév:
E-mail cím:

VENDÉGEINK MONDTÁK

Immár harmadszorra töltöttük szabadságunkat a Katalin hotelban. Kimagasló gasztronómiával rendelkezik a konyhájuk. A tisztaságra nagy hangsúlyt fektetenek. A személyzet odafigyel a vendégekre. A wellness részleg nagyon jó feltöltődést tud nyújtani. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Remélem jövőre ismét találkozunk...

Sinkáné Margittai Anikó

MÉGTÖBB VÉLEMÉNY

Ajándékutalvány

A legjobb ajándék a pihenés

Facebook - Wellness Hotel Katalin****

© 2015 - Wellness Hotel Katalin**** - All Rights Reserved. Minden Jog Fenntartva