Online foglalás

Kiemelt wellness akciók

Békés családi Karácsony

Stand-up: Lorán Barnabás, Mutyi bohóc a játszószobában. Érkezési nap: legkésőbb 12.24.

Őrült téli akció déli levesbüfével

Svédasztalos félpanzióval + délben levesbüfé,
Játszószoba játszólabirintussal.

Két ünnep között

1 × 30 perc infrakabin használat
Játszószoba játszólabirintussal

Húsvéti wellness ajánlat

Húsvéti programok kicsiknek és nagyoknak!
Bohóc, tojáskeresés, Póni lovaglás

Összes wellness akció >>


OTP, MKB vagy K&H SZÉP kártyával történő előleg - előrefizetés menetének leírása. Segédlet az online ügyintézéshez.

SZÉP kártyás előrefizetést legkésőbb az érkezési napot megelőző 8 munkanappal korábban fogadunk el. Az előrefizetésnek az érkezési napig a számlánkra kell érkeznie. Az átfutási idő 8-10 nap.

OTP SZÉP kártya előleg fizetésOTP SZÉP kártya előleg fizetés

Az OTP SZÉP Kártya segítségével készpénzhasználat nélkül rendezhetjük a szálláshely, vendéglátás és szabadidő alszámlákról az igénybe vett szolgáltatások költségeit. A SZÉP Kártya birtokosai részére elérhetővé vált az előleg fizetésének lehetősége is. Ennek értelmében a kártyatulajdonos a szállás foglalás és további szolgáltatások előlegét a SZÉP Kártya használatával is fizetheti.

Az előleg fizetés funkció használatához csak arra van szükség, hogy a főkártya tulajdonos (munkavállaló) regisztrálja magát az OTP SZÉP Kártya Munkavállalói oldalán. A kártya tulajdonosának a SZÉP Kártya előleg fizetés végrehajtásához a következőket kell tennie.

  • Belépés az OTP SZÉP Kártya online felületén, regisztrált kártyatulajdonosként;
  • A bal oldali menü Előleg fizetés menüpontja segítségével a szálláshely kiválasztása,

vagy

  • Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alapján a szálláshely kiválasztása, majd az „Előlegfizetés” gomb kiválasztása után
  • Az előleg pontos összegének megadása és a tranzakció végrehajtása.

A foglalót egy tranzakcióval (egy összegben, egyfajta fizetési móddal), részletfizetés nélkül tudjuk elfogadni. Minden SZÉP kártya alszámla külön tranzakciónak minősül és a bankkártya is.

Az elfogadóhely azonosítása, valamint a kártyaadatok megadása után az előleg összege az OTPdirekt rendszerben átutalható. Az átutalásról bizonylat készül, melyet a kártyatulajdonos ki tud nyomtatni. Ezt a bizonylatot javasolt az utazás során kéznél tartani

OTP Szép kártya előlegfizetés >>

Az MKB SZÉP Kártyával történő „előrefizetés”MKB SZÉP kártya előleg fizetés

Előrefizetés Interneten keresztül a Szolgáltató és a Kártyabirtokos fizikai távollétében történik. A Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodik a szolgáltatás feltételeiről, ennek során a Szolgáltató az engedélyezéshez megkéri a Kártyabirtokostól a kártyájára nyomtatott "Azonosítószám"-ot (nem azonos a kártyaszámmal!). A Szolgáltató először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba, majd ezt követően a Kártyabirtokos külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott "Előrefizetési azonosító" segítségével.
Ezt a fizetési módot a Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodásuk szerint bármikor alkalmazhatja.

a szolgáltató feladatai >>
a kártyabirtokos feladatai >>

A foglalót egy tranzakcióval (egy összegben, egyfajta fizetési móddal), részletfizetés nélkül tudjuk elfogadni. Minden SZÉP kártya alszámla külön tranzakciónak minősül és a bankkártya is.

A K&H Bank Szép Kártyával történő „előrefizetés”K&H SZÉP kártya előleg fizetés

A K&H Bank Szép kártya tulajdonosainak az előlegfizetés kapcsán, az alábbi lehetőség biztosított:

  • A foglaló átutalásához megadjuk a szálloda ügyfél azonosítóját (4000000086), melynek ismeretében fel tudja venni közvetlenül a kapcsolatot a K&H SZÉP kártya ügyfélszolgálatával a (06/1/20/30/70) 335 3355-ös telefonszámon (7-es menüpont: K&H SZÉP Kártya ügyfélszolgálat).
    Kérem, amennyiben sikerült elintézni a foglaló utalását, szíveskedjen értesíteni bennünket és megadni a bizonylatszámot.

A foglalót egy tranzakcióval (egy összegben, egyfajta fizetési móddal), részletfizetés nélkül tudjuk elfogadni. Minden SZÉP kártya alszámla külön tranzakciónak minősül és a bankkártya is.

A sikeres elfogadást követően Ön és a Szálloda is, egy referencia számot kap, mellyel bármikor azonosítható a banki ügyintézés.

SZÉP kártya elfogadás >>

Vissza

Hozzászólások

Új hozzászólás

Név *
E-mail cím *
Hozzászólás szövege *
Ellenőrző kód: *
Verification code
Új kód kérése
Elekes Attila - 2013-07-01 19:40:37
Én már jártam itt ebben a hotelben és maximálisan elégedett voltam a szolgáltatásokkal! Természetesen én is SZÉP Kártyával fizettem, mely gördülékeny volt teljes mértékben!

Feliratkozás hírlevélre

...hogy ne maradjon le semmiről! Szeretne elsőként értesülni legjobb ajánlatainkról, Akcióinkról és különleges ajánlatainkról? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

Vezetéknév:
Utónév:
E-mail cím:

VENDÉGEINK MONDTÁK

Az elmúlt években a családommal már számos wellness hotelt kipróbáltunk Magyarországon, de a tavaly karácsonykor Önöknél tapasztalt magas színvonallal még nem találkoztunk korábban máshol...

Dr. Siklós Kata

MÉGTÖBB VÉLEMÉNY

Ajándékutalvány

A legjobb ajándék a pihenés

Facebook - Wellness Hotel Katalin****

© 2015 - Wellness Hotel Katalin**** - All Rights Reserved. Minden Jog Fenntartva