Kiemelt wellness akciók

Őszi ajánlat és Őszi szünet

Őszi ajánlat és Őszi szünet Délutánonként kávé vagy tea, friss süteménnyel
Gasztronómiai napok - szombatonként
Napközben játszószoba gyermekeknek,
9 950 Ft/fő/1 éjtől - svédasztalos félpanzió

Részletek »

Október 23. akció

Október 23. akció Félpanziós ellátással, 3 órás kerékpárbérléssel
46 900 Ft/fő/3 éjtől - svédasztalos félpanzió

Részletek »

Békés családi Karácsony

Békés családi Karácsony Póni lovaglás, Mutyi bohóc a játszószobában, gesztenyesütés, forralt bor és kakaóbár mézes süteménnyel
6 éves korig ingyenes*
46 900 Ft/fő/3 éjtől - svédasztalos félpanzió

Részletek »

2014 All Inclusive Szilveszter

2014 All Inclusive Szilveszter Kitűnő gasztronómia, színvonalas programok, élőzene, lenyűgöző tűzijáték, mulatozás hajnalig
87 900 Ft/fő/3 éjtől - svédasztalos félpanzió

Részletek »

Romantikus napok pezsgőfürdős szobában

Romantikus napok pezsgőfürdős szobában Romantikus akciónk pezsgőfürdős, jacuzzis szobában balatoni panorámával Személyenként 1 pohár `Szerelmi bájital`
34 900 Ft/fő/2 éjtől - svédasztalos félpanzió

Részletek »

Összes wellness akció >>

Day Spa

Wellness Hotel Katalin > Day Spa

Életmód

életmód

Napjainkban életünk meghatározó részévé vált az egészséges életmód és a teljes testi, lelki harmónia fontossága. Day Spa részlegünkön Ön is a megtapasztalhatja a mindenkinek megjáró kényeztetést. Kezeléseink igénybevételével és szakembereink tanácsaival teljes megújuláson és relaxáción vehet részt. Igen, valóban létezik egy hely, ahol a külvilág zajától távol, nyugodt és kellemes környezetben tapasztalhatja meg, hogy nekünk Ön a legfontosabb. Jöjjön el párjával, barátnőjével vagy akár egyedül is és érezze át a day spa részlegünk nyújtotta varázslatos örömöket.

Masszázsmasszázs

Hunyja le szemeit, lazuljon el és halk zene mellett élvezze masszőrünk gyógyító kezeit. Hagyja, hogy teste teljes megújulásban vehessen részt, tudata üdítő, kellemes gondolatokkal teljen meg. Kínálatunkat gyógymasszázsunk teszi teljessé.

- masszőr

Masszázsok már 3 000 Ft-tól

Masszázs bővebben...

Szépségápolás - Kaviczky referenciaszalon

szépségápolás

Az egészséges és a ragyogó bőr érzése mindannyiunk számára fontos. Szakembereink alapos, személyre szabott bőrdiagnosztika után az Ön bőrtípusának, lelki és fizikai állapotának megfelelő kezelésekkel teszik frissebbé és ragyogóbbá bőrét, mert ne feledje minden, ami testi síkon megjelenik a lélekben gyökerezik.

Bíró Mónika - kozmetikus, frissítő és talp masszőr

Szépségápoló kezelések már 3 000 Ft-tól

Szépségápolás bővebben...

 

Hajápolás

Nincs szebb látvány, mint egy fénytől és erőtől duzzadó hajzuhatag. Fodrászunk különösen nagy hangsúlyt fektet mind a hajápolásra mind pedig a fejbőr ápolására. Alapos odafigyeléssel és gondoskodással készíti el vendégeink hajkoronáit.
A haj varázslatos tündöklése és természetes szépsége valójában a haj gyökereiben rejlik. Szakemberünk minden hajmosás alkalmával nagy hangsúlyt fektet a fajbőr alapos átmasszírozására, ezáltal serkentve a vérkeringést és felgyorsítva a haj növekedését.

Horváth Bernadett - fodrász

Fodrászat, hajterápiák már 3 500 Ft-tól

Hajápolás bővebben...

 

Kéz és lábápoláskéz és lábápolás

Napközben lábaink a legnagyobb terhelésnek vannak kitéve így legalább annyira kell kényeztetni és ápolni, mint testünk többi részét. Rohanó életünkben a nem megfelelő lábbeli kiválasztása az egész napos talpon állás meglehetősen kimerítően és károsan hat lábunk bársonyos puhaságára.
Az ápolt kéz elengedhetetlen feltétel mind az üzleti életben, mind pedig a társas magánéletben is. Kezünk sok mindent elárul személyiségünkről.

Manikűr, műkörömépítés és pedikűr

Kéz és lábápolás bővebben...

A víz erejewellness

A víz ősidők óta a lélek szimbóluma. Legyen részese Ön is egy igazi nyugtató és megújító élménynek, mely nem csak a testére, de a lelkére is gazdagító hatással van. Érezze át a víz által nyert egészséget és frissüljön fel wellness részlegünkön.

Wellness bővebben...

 

Szauna világunkszaunavilág

Egészségünk megőrzése, erőnlétünk és fittségünk javítása csakis rajtunk múlik. Bőrünk szépségéért épp úgy felelősek vagyunk, mint alakunk megőrzéséért. Egy kellemes szaunázás garantáltan tápláló hatással lehet az Ön fizikai és szellemi egyensúlyára. A 85 °C-os száraz és forró levegőre szervezetünk intenzív verejtékezéssel reagál, melynek pozitív hatásaként salakanyagok választódnak ki és ez által méregtelenítés idéz elő. A gyakori szaunázás következtében szervezetünkben erős ellenálló képesség alakul ki, a káros kórokozókkal szemben valamint anyagcserénk is fokozódik. Fontos: a hatásosság érdekében minden szaunázás után hideg vízzel hűsítsük le testünket!

Szauna világ bővebben...

Étterem

Étterem

Szolárium

a garantált barnulásért, Luxura szolárium, 160 Wattos csövekkel: 300 Ft/3 perc

Ajándékutalvány

<< Vissza

Hivatalosan is 4* Széchenyi pihenőkártya elfogadóhely